Dodatni asortiman

staklo-300x191

Staklo

Vrlo često se zanemaruje važnost izbora stakla pri izboru same stolarije. Poznato je da staklene površine zauzimaju više od 70% ukupne površine stolarije i zato je izuzetno važan izbor odgovarajućeg stakla pri izboru stolarije. Mi vam možemo obezbediti sve vrste stakla koje odgovaraju vašim potrebama.

roletne

Roletne i venecijaneri

Roletne pružaju optimalnu zaštitu od sunca i utiču na smanjenje buke. Roletne se posebno preporučuju da bi se uživalo u intimnoj atmosferi u svom domu a isto tako i povećavaju sigurnost vašeg doma. Sjajna su dodatna zaštita od vetra, kiše, snega, hladnoće i toplote. Po nekim analizama roletne mogu da uštede i do 30% toplotne energije.

komarnik

Komarnici

S prolećnim danima nastaju i svakodnevni problemi sa insektima. Komarnici su idealno rešenje za otklanjanje problema sa komarcima, muvama, bubama i ostalim insektima. Izrađuju se od čvrstih materijala, otpornih na različite vremenske uslove i izuzetno su modernog dizajna.

podprozorska-daska

Podprozorske daske

Podprozorska daska se postavlja ispod prozora sa unutrašnje strane ili spoljne strane. Svrha podprozorske daske jeste zaštita špaletni od habanja usled naslanjanja i naginjanja kroz prozor i zaštita od prodiranja vode ukoliko se stavlja sa spoljne strane.