Vrste

komarnika

Rolo komarnik

Rolo komarnik predstavlja najfunkcionalnije rešenje za zaštitu vašeg doma od ulaska insekata kroz vaše prozore. Mrežica koja služi za zaštitu od insekata izrađena je od kvalitetnog materijala (fiberglass), te je otporna na sve vremenske uslove. Rubovi mrežice prolaze kroz vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama, a one sprečavaju oštećenje i kidanje mrežice. Ram rolo komarnika može biti plastificiran u belu kao i u sve ostale boje po želji klijenta. Rolo komarnik je veoma jednostavan za rukovanje.

Fiksni komarnik

Fiksni komarnik se izrađuje od kvalitetnog PVC ili aluminijumskog profila i fiberglass mreže protiv insekata. Montaža i demontaža komarnika je vrlo jednostavna. Ovaj komarnik predstavlja finansijski povoljnije rešenje u odnosu na rolo komarnik ali isto tako pruža i manje mogućnosti. Postoji mogućnost da se komarnik skida i postavlja sezonski.

Plisirani komarnik i komarnik vrata

Napravljeni od aluminijumskih profila, savršeni su za ulazna i balkonska vrata. Mreža je od mekog fajberglasa koji se ne razlaže i nije zapaljiv. Plisirani komarnik se izrađuje od kvalitetnog Idecco komarnika i garantuje dugotrajnost u korišćenju.
roletne

Roletne i venecijaneri

podprozorska-daska

Prozorske daske