Iskoristite mogućnost da kupite kvalitetnu PVC stolariju na akciji

Polako nam dolazi i kraj septembra. Hladna jutra i još hladnije noći nam daju naznaku onoga što nas čeka u zimskim mesecima. Da li ste prošle zime poželeli da se probudite a da se kroz prozor u vašoj sobi ne čuje fijukanje vetra koje “probija mozak” i da nema hladnoće koja vam podilazi pod pokrivač i u startu kvari dan? Da li ste poželeli da uživate posmatrajući zimske čarolije kroz vaš prozor ali niste mogli jer je uvek bio zamagljen i zato što je užasno hladno kada stojite blizu njega?

E pa imamo jednu lošu i jednu dobru vest za vas. Loša je ta da je ostalo još mesec ili dva dok prava zima ne stigne u naše domove. Dobra vest, odnosno sjajna vest je što u BETAPLAST PVC STOLARIJI od danas pa do kraja zime možete dobiti kvalitetnu i proverenu stolariju uz ODLIČAN POPUST OD 7%! S obzirom na odlične cene u visokom segmentu kvaliteta koje već imamo, dodatnih 7% će vam uštedeti sredstva koja će te moći da iskoristite u druge svrhe.

Popust se odnosi na 5-komorni nemački beli profilni sistem INOUTIC i na okove marke SIEGENIA. Ova kombinacija će vam obezbediti vrednost toplotne izolacije celog prozora Uw do 0.77 W/m2K što će vam sa sigurnošću omogućiti mirniji i lepši san ove zime i lagodna jutarnja buđenja pored naših prozora. Popust naravno neće umanjiti kvalitet naše usluge koja je uvek na najvišem nivou od momenta prvog merenja po do postprodajnih i reklamacionih usluga nakon završetka posla.

Ako ste razmišljali o tome da vam trebaju novi prozori razmislite i o našoj odličnoj ponudi. Kvalitetna PVC stolarija na popustu je uvek bolji izbor od jeftine pvc stolarije ali mnogo lošijeg kvaliteta koja vam neće pružiti ni približno isti užitak i zadovoljstvo prilikom korišćenja. Znamo da je naša vlada srezala plate i penzije 10-15% ali i mi se trudimo da ispratimo tešku situaciju u zemlji i izlazimo u susret sa našim popustom. Pozovite nas i iskoristite sjajnu priliku. Vaša – BETAPLAST PVC STOLARIJA.

Zimska akcija -10%. Kontaktirajte nas još danas

Saznajte više

Srodni

članci