Klizna vrata – Unesite spoljašnost unutra

Nesmetani prelazi ka balkonu i bašti omogućuju aluplast klizna vrata: stambeni deo i bašta stapaju se u jednu prostoriju. Doživite sasvim novi komfor stanovanja!

Pustite sunce u svoj dom!

Svetlošću obasjane prostorije i divne poglede na prirodu omogućuju podizno-klizna vrata 85 mm. Osmišljena su specijalno za prelaze ka terasama, balkonima i baštama, jednostavno se i lagano otvaraju.

klizni sistem Betaplast Novi Sad PVC Stolarija - Visoko kvalitetna PVC stolarijaBolje ne može. Podizno-klizna vrata 85 mm aluplast uveravaju visokom energetskom efikasnošću i jednostavnim korišćenjem: čak i kod maksimalnih veličina od 6,50 m x 2,80 m mogu se jednostavno i lako otvoriti i zatvoriti te omogućuju neometan prelaz na spolja bez ikakvih prepreka.. Pri tome su ispitana na ekstremna delovanja kiše, vetra i ostalih vremenskih uticaja: podizno-klizna vrata Aluplast zaptivaju u potpunosti.

Elegantna veza unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora

Pustite sunce u svoj dom! Svetlošću obasjane prostorije i divne poglede na prirodu omogućuju nova podizno-klizna vrata od 85 mm velikim otvorima. Osmišljena su specijalno za prelaze ka terasama, balkonima i vrtovima… Velika prednost je što štede prostor zahvaljujući načinu otvaranja: krilo se otvara paralelno u odnosu na fiksno zastakljenje i tako ne zauzima dodatan prostor. Rezultat: koncepti prostora velikih dimenzija koji daju kvalitetu života višu vrednost….za jedan novi otvoreni stil u stanovanju!klizna vrata 2 850x567 1 Betaplast Novi Sad PVC Stolarija - Visoko kvalitetna PVC stolarija

Uštedite na troškovima grejanja zahvaljujući idealnoj toplotnoj izolaciji

Podizno-klizna vrata od 85 mm dostupna su u tri različite varijante: od verzije Basic, koja ispunjava sve zahteve uredbe o uštedi energije, preko varijante Standard koja se ističe toplotnom izolacijom, sve do verzije Premium sa izvrsnim vrednostima toplotne izolacije na nivou pasivne kuće.

Usklađeni izgled
Odaberite između mnogobrojnih dekora i aluminijumksih maski dizajn koji će odgovarati Vašoj kući i stvorite sebi dom u kojem ćete se osećati prijatno.

Tehnički izvanredno
Provereno najbolje vrednosti zaštite od vetra i kiše, zaštite od provale i optimalna zvučna izolacija i kod otvora velikih dimenzija – jedinstveno u oblasti proizvodnje podizno-kliznih vrata!

Filigranski izgled
Posebno uzan profil u delu kod fiksnog zastakljenja omogućuje još veće propuštanje dnevene svetlosti u Vaše stambene prostorije- za visoki kvaliteti stanovanja i dodatne veće solarne dobitke!

Bez prepreka? Jasno!
Sa ciljem: Apsolutna sloboda kretanja za sve one, koji su sprečeni u svojoj pokretljivosti. Zbog toga su podizno-klizna vrata 85 mm dostupna i u varijanti bez prepreka. Okvir vrata, koji optički deluje sjedinjeno sa podom,sadrži ravan prag za komotan, nesmetan prelaz iznutra prema spolja. Naravno otvaraju se vrlo jednostavno i lagano i kod elemenata velikih dimenzija.

Podizno-klizna vrata sa pragom za prelaz bez prepreka ispunjavaju sve propisane preduslove po standardu DIN 18040 za „gradnja po principu bez prepreka“.

Autor:Dragan Rajkov
Preuzeto sa:prozorivrata.com

Saznajte više

Srodni

članci