Materijali

koje koristimo

Schüco LivIng – nova generacija pvc profila koja će zadovoljiti najzahtevnije potrebe.

Jedan sistem sa dve verzije (AS / MD)

Schüco LivIng PVC sistem je inovativan 7-komorni PVC profil koji se može konstruisati u dva oblika, sa i bez srednjeg dihtunga. U kombinaciji sa središnjim dihtungom, sastav postiže standard pasivne kuće u skladu s ift Rosenheim. Kao sistem sa dva dihtunga, postižu se i odlična svojstva toplotne izolacije i uske širine lica.

Kod prozora Schüco LivIng dodata je inovacija elastičnih dihtunga. Korišćenje elastičnog materijala za zavarivanje povećava se efekt zaptivanja u teškim kutnim delovima jedinice, istovremeno omogućavajući zatvoreni, vizualno privlačan dizajn ugla bez tvrdog otpora. Izdržljiv, ekološki prihvatljiv materijal čuva čvrstinu dihtunga tokom celog radnog veka, mnogo duže od standardnih pvc profila.

Beli profili se isporučuju sa modernim, srebrno-sivim dihtunzima, laminirani profili su dostupni sa crnim dihtunzima.
Imamo u ponudi pored profila u beloj boji, profile u klasičnim bojama kao što je antracit PVC stolarija, profile u drvo dekorima kao što je zlatni hrast PVC stolarija i profile sa aluminijumskom oblogom sa spoljne strane.

Profili se mogu obojiti velikim izborom jednobojnih i drvenih ukrasnih folija, Schüco AutomotiveFinish i Schüco TopAlu.

schuco logo Betaplast Novi Sad PVC Stolarija - Visoko kvalitetna PVC stolarija
inoutic sertifikati Betaplast Novi Sad PVC Stolarija - Visoko kvalitetna PVC stolarija

Pristup Schüco je da pomaže svojim klijentima u stvaranju održivog i energetski visoko efikasnog doma. Ovi proizvodi su jednostavni za negu i izdržljivi s izvrsnom vrednošću toplotne izolacije. Prozorski profili se proizvode isključivo s bezolovnim stabilizatorom baziranom na temelju kalcijuma i cinka. Svi proizvodi kompanije Schüco imaju izvstan učinak na okolinu i na kraju životnog veka mogu se 100% reciklirati.