Betaplast

o nama

Strast za Kreacijom. Najsavremenija tehnološka rešenja. Dizajn usmeren na potrebe klijenta. Kombinacija ekonomičnosti i ergonomije. Sve gore navedeno odraženo je u našoj filozofiji.

500+

zadovoljnih klihenata sa kojima smo do sada sarađivali

70%

posla dolazi kroz preporuke već zadovoljnih klijenata

10

godina iskustva u PVC i ALU industriji

950 000+

instaliranih prozora, vrata i pratećih elemenata do sada

Šta izdvaja

Betaplast?

1
Betaplast je kompanija koja se prvenstveno bavi proizvodnjom PVC i aluminijumskih prozora i vrata. Nakon više od deset godina sticanja znanja i iskustva u proizvodnji fasadne stolarije u različitim firmama, skupili smo se oko zajedničke ideje da našim klijentima pružimo kvalitetan proizvod uz pristupačnu cenu i vrhunsku uslugu. Kao rezultat naše posvećenosti kvalitetu i klijentima izgradili smo izuzetno modernu kompaniju, drugačiju od drugih, koja preko 70% posla radi kroz preporuke već zadovoljnih klijenata.
2
Od nas uvek možete dobiti profesionalan i stručan savet o stolariji. Pored osnovne proizvodnje PVC i ALU prozora i vrata imamo iskustva i u projektovanju, izradi i montaži aluminijumskih staklenih fasada. Naši PVC prozori i vrata su sačinjeni od izričito nemačkih repromaterijala, što ih čini izuzetno kvalitetnim, funkcionalno sigurnim i estetski nenadmašnim.
3
Odlična organizacija proizvodnog procesa, savremene mašine i visok nivo efikasnosti i efektivnosti nam omogućava da cenovno budemo i više nego konkurentni na tržištu. Nismo i nećemo dozvoliti da se kao kupac naših proizvoda i usluga osećate nezadovoljno, bilo da ste mali ili veliki kupac.
znanje i iskustvo

u proizvodnji fasadne stolarije

Ključne vrednosti

kompanije

Zadovoljstvo

Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet, ali isto tako i zadovoljstvo naših dobavljača, kooperanata i zaposlenih. Zadovoljstvo uliva veru da će sve biti dobro.

Kvalitet

Pratimo svetske standarde, koristimo kvalitetne i pouzdane repromaterijale, neprestano se razvijamo, imamo posvećen i profesionalan tim. Želimo da naši proizvodi i usluge podignu kvalitet vašeg života.

Dostupnost

Tu smo za vas 24/7 dana u nedelji, a naše proizvode ćemo vam isporučiti bilo gde i u bilo koje vreme po više nego prihvatljivoj ceni.

Poverenje

Pouzdanost, transparentnost, doslednost i odgovornost su odlike našeg celokupnog poslovanja, a na temeljima poverenja gradimo čvrste i stabilne odnose. Poverenje ćete prepoznati tako što ćemo uvek biti na vašoj strani.

Odlična organizacija

proizvodnog procesa

Naša misija i vizija razvoja opisuju ono što jesmo i što želimo da postignemo, odnosno standarde kojima merimo naše odluke i akcije. Standardi koje smo sebi postavili vode našu kompaniju ka jedinstvenom cilju: zadovoljenje najviših zahteva, potreba i očekivanja naših kupaca, a sve to kroz neprekidno unapređivanje naših proizvoda i usluga. Naš cilj je da svaki naš kupac bude pouzdan ambasador naše kompanije.

Misija

Pouzdanost Zauvek! Težimo da se naše ime pročuje kroz način na koji poslujemo, a čije su ključne odrednice upravo pouzdanost i izgradnja dugoročnih kvalitetnih odnosa kao znak trajnog zadovoljstva naših kupaca.

Vizija

Želimo da do 2025. godine imamo logistiku i prodajnu mrežu na teritoriji cele Srbije i zemalja zapadne evrope.

Pogledajte

kako radimo

o-nama-video
Пусти видео запис