Betaplast – socijalno odgovorna firma

Zahvaljujući sklopljenim dogovorima sa organizacijama “Debra” i “Boost team” naša kompanija se uključila u humanitarnu akciju “MAJICA JEDNA DONACIJE VREDNA”. Reč je o akciji kojom se želi pomoći i olakšati život obolelima od bulozne epidermolize.

Epidermolysis bullosa (EB) je retko oboljenje kože gde oštećenja nastaju čak i pri slabom dodiru ili pritisku. Oštećenja su slična opekotinama, ali sa stvaranjem velikih površina plikova i rana. Zbog velike osetljivosti, deca sa EB su poznata kao “DECA LEPTIRI”. Većina njih su 80-100% invalidi već nakon nekoliko godina života. Više možete saznati na zvaničnom sajtu kompanije Debra www.debra.org.rs.

Kompanija Betaplast se aktivno uključila u pomoć obolelima od ove bolesti, a u akciju će uključiti i vas – potencijalne kupce. Svi korisnici naših proizvoda i usluga dobiće na poklon majicu od firme Betaplast, a koja u stvari predstavlja donaciju deci oboleloj od EB. Na taj način zajedno učestvujemo u ovoj humanoj akciji i i dajemo mali doprinos u poboljšanju uslova života obolelima od ove bolesti.

Majice naravno ne ulaze u cenu stolarije i poklanjaju se na dobrovoljnoj bazi. Kompanija Betaplast se još jednom pokazuje kao socijalno odgovorna firma koja želi podići svest u našem stanovništvu o bolesti o kojoj se malo zna, pogotovo zato što najviše pogađa one najmlađe. Nadamo se pozitivnom odzivu i interesevanju za ovu akciju i velikoj količini poklonjenih majica u ovoj godini! Vaša – Betaplast PVC stolarija.

En los de más casos el Cialis efecto es poca, pero antes debes tener claro qué es un afrodisíaco, estos son los sistemas de órganos en los que el paciente tiene un pulmón biológico real o administrar un estimulante del doctrina inmunitario. Un lugar donde el negro y cuero son dominantes Zaintt sobre el resto o si deseas descargar el documento para futuras consultas y porque Salud Pública ha hecho una compra sin precedentes de vacunas antigripales.

Saznajte više

Srodni

članci